Disclaimer -
Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer mijnbrazilie.nl

Welkom op de disclaimer van de website www.mijnbrazilie.nl. Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van www.mijnbrazilie.nl

De website www.mijnbrazilie.nl is gemaakt door een Brazilië fan en heeft als doel om anderen te informeren over het land Brazilië. Alle informatie op deze site is ontstaan uit een mix van persoonlijke belevingen, ervaringen, verkregen van derden en door het lezen van boeken en websites.

Alle content op de site www.mijnbrazilie.nl mag alleen worden gebruikt voor andere doeleinden als wij daar schriftelijk toestemming voor hebben gegeven.

Wij doen ons uiterste best om ten alle tijden correcte informatie te verstrekken en zullen bij constatering van onjuiste informatie altijd actie ondernemen om dit zo snel mogelijk aan te passen. Sommige informatie kan verouderd zijn en ook in dit geval zullen wij bij constatering deze informatie zo snel mogelijk aanpassen.

Rechten ontlenen aan de inhoudt is niet mogelijk. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van de informatie of gebruik van de website www.mijnbrazilie.nl.

Soms werken wij samen met andere websites, maar ook daarvoor nemen wij geen enkele aansprakelijkheid over de inhoudt daarvan. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor het gebruik van artikelen die eventueel door de website www.mijnbrazilie.nl worden gepromoot.

Wanneer een artikel een gesponsorde dienst, product of reis bevat, zal dit duidelijk in het artikel worden vermeld. Over een gesponsorde dienst, product of reis zal een eerlijke eigen mening worden gegeven en deze mening wordt gepubliceerd op www.mijnbrazilie.nl.

Op sommige pagina's en berichten ziet u reclame banners of verwijzingen naar andere sites. De opbrengst hiervan is minimaal en wordt gebruikt om kosten te betalen die van toepassing zijn bij het draaiende te houden van de website.

De website www.mijnbrazilie.nl is een hobby van een fan en heeft geen bedrijfsmatige doelstellingen. Mochten de inkomsten hoger worden in de toekomst dan zullen wij overwegen om ons aan te melden als een bedrijf bij de k.v.k.

Door het bezoeken van de site www.mijnbrazilie.nl gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met de disclaimer.

Voor vragen verwijzen wij u naar de contactpagina van de website www.mijnbrazilie.nl

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023