Huisregels -
Huisregels

Huisregels

Huisregels

Op de website www.mijnbrazilie.nl kan iedereen reageren op berichten die geplaatst zijn door de beheerders van de website of door andere personen die door ons zijn benaderd met de vraag om iets leuks te schrijven voor de website www.mijnbrazilie.nl.

Wij zijn ontzettend blij met reacties van onze lezers en moedigen daarom ook iedereen aan om een reactie achter te laten. Wij zullen ook op iedere geplaatste reactie een antwoord geven en hopen daarmee de kwaliteit van onze website te verbeteren.

Wat gebeurt er als u een reactie heeft geplaatst?

Wij, de beheerders van de website www.mijnbrazilie.nl, hebben besloten om ook huisregels te introduceren om vervelende discussies te voorkomen over wat wel en niet wordt toegelaten. Wij willen u daarom ook graag informeren over de regels die wij zullen hanteren bij het beoordelen van een geplaatste reactie.

  • Een reactie met scheldwoorden, persoonlijke aanvallen of andere ongepast gedrag zullen geweigerd worden. Laten we het gezellig houden met elkaar. 
  • Politiek in Brazilië gaat vaak gepaard met veel emotie, persoonlijke meningen en soms vervelende discussies. Wij willen op de website www.mijnbrazilie.nl geen discussies over politiek en zullen ook alle reacties verwijderen/niet toelaten die hier mee te maken hebben. 
  • Om de kwaliteit van de reacties te waarborgen zullen wij reacties die niks met het onderwerp van het bericht te maken hebben verwijderen.
  • Wij staan open voor samenwerken met andere websites en/of blogs. Ongevraagd links plaatsen op de site wordt echter niet gewaardeerd. Mocht je willen samenwerken of zou je graag iets bij onze lezers onder de aandacht willen brengen dan zien we je reactie per email of sociale media graag tegemoet.
  • Verder willen wij eigenlijk alle reacties toestaan, omdat we het belangrijk vinden dat iemand de kans krijgt om te reageren en omdat we natuurlijk graag willen horen wat jij van Brazilië vindt. 

Wij vragen om uw begrip

Wij kunnen ons voorstellen dat u het misschien niet eens bent met onze huisregels, maar wij willen u toch vragen om begrip. Wij gaan er ook vanuit dat als u een reactie plaatst op onze site dat u op de hoogte bent van onze huisregels.

Wij willen u bedanken voor het bezoeken van onze site en zien oprecht uw reacties graag tegemoet. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze huisregels dan kunt u ons mailen op het adres: mijnbrazilie@gmail.com

Wij behouden ons het recht om de huisregels aan te passen.

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023