Samenwerken -
Samenwerken

Samenwerken

Wil je samenwerken met de website www.mijnbrazilie.nl?

Graag!

Wij, van de website www.mijnbrazilie.nl, werken graag samen. Wij werken graag samen met mensen of bedrijven die raakvlak hebben met het land Brazilië. Op dit moment werken wij samen met:

Vrijwilligers

Vrijwilligers die vrijwilligerswerk doen of hebben gedaan in Brazilië: Wij bieden een platform voor hun verhaal en hopen daarmee het vrijwilligerswerk in Brazilië te stimuleren. Ben jij vrijwilliger geweest of ben je op dit moment vrijwilliger? Wij komen graag met jou in contact.

Vrijwilligers organisatie

Op dit moment werken wij samen met EduMais. EduMais is een vrijwilligersorganisatie in Brazilië die zich inzet voor kinderen in Rio de Janeiro. Wij bieden graag een platvorm voor vrijwilligersorganisaties die zich inzetten in Brazilië. Neem met ons contact op als je ook jouw verhaal graag op de site wilt.

Nederlanders in Brazilië

Op dit moment promoten wij een resort vlakbij Rio de Janeiro in Brazilië dat wordt beheerd door een Nederlander en zijn Braziliaanse vrouw. Wij komen graag in contact met Nederlanders in Brazilië die wat willen vertellen over hun leven in Brazilië. Mocht dit in combinatie zijn met een promotie van zijn of haar bedrijf dan staan wij hiervoor open. Woon jij in Brazilië en wil je graag jouw verhaal plaatsen op de site www.mijnbrazilie.nl? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

Verwijzingen

Wil je graag een verwijzing op de site www.mijnbrazilie.nl naar jouw website? Wij zien je voorstel graag tegemoet.

Overige samenwerkingen

Wij zijn bereidt om op verschillende manieren samen te werken en staan open voor ideeën en suggesties. Neem met ons contact op als je een leuk idee hebt!

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023