Braziliaanse radio luisteren in Nederland -
Braziliaanse radio luisteren in Nederland

Braziliaanse radio luisteren in Nederland

Hoe kun je Braziliaanse muziek luisteren in Nederland?

Braziliaanse muziek is een heerlijke manier om te ontspannen, te dansen of te genieten van de Zuid-Amerikaanse sfeer. Maar hoe kun je Braziliaanse muziek luisteren in Nederland? Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om online Braziliaanse muziek te vinden.

In dit bericht geven we je een overzicht van de beste opties. Mis je nog een optie? Laat het ons weten en we zullen het graag toevoegen aan de lijst.

Luister naar Braziliaanse radiozenders online

Een leuke manier om Braziliaanse muziek te ontdekken is door te luisteren naar Braziliaanse radiozenders. Je kunt zo kennismaken met verschillende genres, artiesten en hits uit Brazilië. Er zijn veel websites waar je Braziliaanse radiozenders kunt vinden. Hier zijn een paar voorbeelden:

Radio Box: hier kun je kiezen uit meer dan 1000 Braziliaanse radiozenders, gesorteerd op genre, stad of populariteit.

Radio Guide FM: hier kun je zoeken naar Braziliaanse radiozenders op naam, genre of taal. Je kunt ook zien welke nummers er nu worden afgespeeld.

Mytuner Radio: hier kun je luisteren naar meer dan 500 Braziliaanse radiozenders, inclusief podcasts en live shows.

Geniet van Braziliaanse muziek op Youtube

Youtube is een geweldige bron voor Braziliaanse muziek. Je kunt hier allerlei kanalen vinden die Braziliaanse muziek aanbieden. Je kunt zoeken naar specifieke nummers, artiesten of genres, of je laten verrassen door de aanbevolen video’s. Je kunt ook abonneren op kanalen die regelmatig nieuwe Braziliaanse muziek uploaden.

Hier zijn een paar voorbeelden van populaire kanalen voor Braziliaanse muziek:

Brazilian Music TV: dit kanaal heeft meer dan 1 miljoen abonnees en biedt een mix van klassieke en moderne Braziliaanse muziek, van bossa nova tot funk.

Brazilian Music: dit kanaal heeft meer dan 600.000 abonnees en biedt een selectie van de beste Braziliaanse muziek van alle tijden, van samba tot rock.

Brazilian Music Channel: dit kanaal heeft meer dan 300.000 abonnees en biedt een verzameling van de beste Braziliaanse muziekvideo’s, van pop tot reggae.

Ontdek Braziliaanse muziek op Spotify

Spotify is een andere geweldige optie voor Braziliaanse muziek. Je kunt hier verschillende afspeellijsten vinden die Braziliaanse muziek bevatten. Je kunt zoeken naar afspeellijsten op basis van je stemming, activiteit of smaak, of je laten inspireren door de redactionele of gebruikersgemaakte afspeellijsten. Je kunt ook je eigen afspeellijsten maken en delen met anderen.

Hier zijn een paar voorbeelden van populaire afspeellijsten voor Braziliaanse muziek:

Brazilian Music: deze afspeellijst heeft meer dan 1 miljoen volgers en bevat de beste Braziliaanse hits van nu, van pop tot rap.

Brazilian Lounge: deze afspeellijst heeft meer dan 500.000 volgers en bevat de beste Braziliaanse lounge muziek, van bossa nova tot jazz.

Brazilian Classics: deze afspeellijst heeft meer dan 300.000 volgers en bevat de beste Braziliaanse klassiekers, van samba tot MPB.

Zoals je ziet, zijn er veel manieren om Braziliaanse muziek te luisteren in Nederland.

We hopen dat je met dit artikel een idee hebt gekregen van de mogelijkheden en dat je gaat genieten van de heerlijke klanken uit Brazilië.

Brazilian Blend op ORTS radio in Oosterhout N.B

Brazilian Blend is een Braziliaans muziekprogramma op de lokale omroep van Oosterhout dat uitgezonden wordt sinds mei 2007!

Iedere week op donderdag is het live te horen om 21:00 uur, lokaal op de FM 106.2 of op de kabel 92.9 of Ziggo kanaal 916, of KPN kanaal 1052.

Het programma wordt herhaald op zondag, ook om 21:00 uur. Tevens is de ORTS wereldwijd te horen op http://www.orts.nl en op diezelfde website staat onder radio en radio gemist de link voor radio gemist waar alle programma's 24 uur per dag alsnog beluisterd kunnen worden.

Ook heeft Brazilian Blend een website: http://www.brazilianblend.nl waar iets valt te lezen over de wekelijkse inhoud van het programma en op die website vindt u ook een zo compleet mogelijke concertagenda van Braziliaanse concerten in Nederland of net daarbuiten!

Brazilian Blend is ook te vinden op Facebook en op Twitter. Op Facebook wordt zelfs wekelijks de playlist gepubliceerd.

In het programma wordt Braziliaanse muziek gedraaid die waar dan ook gemaakt wordt, oude en nieuwe muziek in diverse stijlen zoals samba, bossa nova, choro, MPB, forró, baião, etc

TIP: BRAZILIAANSE CONCERTEN IN NEDERLAND OF NET OVER DE GRENS BEZOEKEN?

Op zoek naar meer informatie over Brazilië?

Braziliaanse televisie kijken in Nederland

Braziliaans Portugees leren in Nederland

Tips voor het reizen naar Brazilië

Tips voor het huren van een auto in Brazilië

Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië

Tips voor het reizen met de taxi in Brazilië

Tips voor het rondreizen in Brazilië

Wat is de beste manier om naar Brazilië te reizen?

Tips voor het reizen met Uber in Brazilië

Op zoek naar andere mooie bestemmingen in Brazilië?

Recife

Rio de Janeiro

Brasilia

Pipa

Jericoacoara

Fortaleza

Paraty

Ouro Preto

Curitiba

Teresina

São Paulo

Cumbuco

Lençóis Maranhenses

Iguazu

Parnaíba

Caldas Novas

Pirenópolis

Natal

2 Replies to “Braziliaanse radio luisteren in Nederland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023