Braziliaanse radio luisteren in Nederland -
Braziliaanse radio luisteren in Nederland

Braziliaanse radio luisteren in Nederland

Braziliaanse muziek luisteren

Als je in Nederland wil genieten van Braziliaanse muziek dan kun je via het internet genoeg Braziliaanse muziek vinden. Lees hier alle mogelijkheden die er zijn. Ontbreken er nog mogelijkheden? Laat het ons weten en we voegen het graag toe aan de lijst.

Braziliaanse radio via het internet

Weet je niet zo goed wat voor Braziliaanse muziek je wilt luisteren? Dan is het een leuke optie om te luisteren naar Braziliaanse radiozenders. Op de volgende websites vindt je Braziliaanse radiozenders. Klik op de button om direct naar de site te gaan.

Braziliaanse muziek luisteren via Youtube

Via Youtube kun je ook Braziliaanse muziek luisteren. Je kunt hier verschillende kanalen vinden waar je allerlei verschillende soorten Braziliaanse muziek kunt luisteren. Ga naar de site of app en tik Braziliaanse muziek in en je kunt kiezen uit ontzettend veel lijsten en nummers.

Braziliaanse muziek luisteren via Spotify

Via Spotify kun je ook Braziliaanse muziek luisteren. Je kunt hier verschillende playlisten vinden waar je allerlei verschillende soorten Braziliaanse muziek kunt luisteren. Ga naar de app en tik Braziliaanse muziek in en je kunt kiezen uit ontzettend veel lijsten en nummers.

Brazilian Blend op ORTS radio in Oosterhout N.B

Brazilian Blend is een Braziliaans muziekprogramma op de lokale omroep van Oosterhout dat uitgezonden wordt sinds mei 2007!

Iedere week op donderdag is het live te horen om 21:00 uur, lokaal op de FM 106.2 of op de kabel 92.9 of Ziggo kanaal 916, of KPN kanaal 1052.

Het programma wordt herhaald op zondag, ook om 21:00 uur. Tevens is de ORTS wereldwijd te horen op http://www.orts.nl en op diezelfde website staat onder radio en radio gemist de link voor radio gemist waar alle programma's 24 uur per dag alsnog beluisterd kunnen worden.

Ook heeft Brazilian Blend een website: http://www.brazilianblend.nl waar iets valt te lezen over de wekelijkse inhoud van het programma en op die website vindt u ook een zo compleet mogelijke concertagenda van Braziliaanse concerten in Nederland of net daarbuiten!

Brazilian Blend is ook te vinden op Facebook en op Twitter. Op Facebook wordt zelfs wekelijks de playlist gepubliceerd.

In het programma wordt Braziliaanse muziek gedraaid die waar dan ook gemaakt wordt, oude en nieuwe muziek in diverse stijlen zoals samba, bossa nova, choro, MPB, forró, baião, etc

TIP: BRAZILIAANSE CONCERTEN IN NEDERLAND OF NET OVER DE GRENS BEZOEKEN?

Op zoek naar Braziliaanse klassiekers?

Op de website ccryder.nl vindt je een archief van Braziliaanse nummers. Klik op de link om naar de site te gaan.

Braziliaanse televisie kijken in Nederland

Geen radio, maar Braziliaanse televisie kijken in Nederland? Lees het bericht Braziliaanse televisie kijken in Nederland voor meer informatie!

2 Replies to “Braziliaanse radio luisteren in Nederland”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: