Geld overmaken naar het buitenland met Wise | Review -
Geld overmaken naar het buitenland met Wise | Review

Geld overmaken naar het buitenland met Wise | Review

Waarom kiezen voor Wise om geld over te maken naar Brazilië?

Als je geld wilt overmaken naar Brazilië, wil je natuurlijk dat dit snel, goedkoop en veilig gebeurt. Dat kan met Wise, de slimme manier om geld over te maken naar het buitenland. Dit zijn de voordelen van Wise die je moet weten:

1: Je betaalt alleen een kleine, eerlijke vergoeding die vooraf wordt getoond. Wise gebruikt de echte wisselkoers, zonder opslag of marge. Zo bespaar je geld op elke overschrijving die je maakt.

2: Je geld wordt meestal binnen een dag of zelfs binnen enkele seconden overgemaakt. Je kunt je overschrijving online of via de app volgen en je krijgt een melding als je geld is aangekomen.

3: Je kunt geld overmaken naar meer dan 80 landen en 50 valuta’s met verschillende betaalmethoden. Je kunt ook geld ontvangen in verschillende valuta’s op je eigen Wise multi-valutarekening.

4: Je kunt vertrouwen op Wise, want het is een FCA-gereguleerde dienst die je geld beschermt met geavanceerde technologie en beveiliging. Wise heeft meer dan 16 miljoen klanten die de service beoordelen met 4,4 / 5 sterren op Trustpilot.

5: Je kunt rekenen op de online hulp van Wise in het Nederlands of een andere taal, per telefoon of e-mail. Je kunt ook de veelgestelde vragen raadplegen of de community van gebruikers vragen om advies.

Met Wise kun je dus geld overmaken naar Brazilië zonder gedoe, hoge kosten of verborgen verrassingen. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf waarom Wise de beste keuze is voor internationale overschrijvingen.

Hoe meld je je aan bij Wise in 5 eenvoudige stappen

Wise is een online platform waarmee je geld kunt overmaken, ontvangen en uitgeven in het buitenland. Met Wise kun je profiteren van lage kosten, snelle overschrijvingen en transparante wisselkoersen.

Om gebruik te maken van Wise, heb je alleen een e-mailadres of een Google- of Facebook-account nodig. In dit artikel leggen we je uit hoe je je kunt aanmelden bij Wise in 5 eenvoudige stappen.

1. Ga naar de website van Wise of download de app op je smartphone. Je kunt Wise gebruiken op je computer of op je mobiele apparaat. Ga naar wise.com of zoek naar Wise in de App Store of Google Play Store om de app te downloaden.

2. Klik op de knop “Aanmelden” of “Registreren”. Je ziet deze knop rechtsboven op de website of onderaan op de app. Klik erop om naar het aanmeldscherm te gaan.

3. Kies hoe je je wilt aanmelden. Je hebt twee opties om je aan te melden bij Wise: met je e-mailadres of met je Google- of Facebook-account. Kies de optie die het beste bij je past.

4. Vul je gegevens in. Als je je aanmeldt met je e-mailadres, moet je je naam, e-mailadres en een wachtwoord invoeren. Vink ook het vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Wise. Klik vervolgens op “Aanmelden”. Als je je aanmeldt met je Google- of Facebook-account, moet je op het icoontje van de gewenste optie klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar een inlogscherm waar je toestemming moet geven om Wise toegang te geven tot je accountgegevens. Klik op “Toestaan” of “Doorgaan”.

5. Verifieer je identiteit. Om je Wise-account te activeren, moet je je identiteit verifiëren. Dit doe je meestal met een foto-ID, een bewijs van adres, en/of een foto van jou met dat ID. Dit proces duurt meestal ongeveer 2 werkdagen. Log in op je account en volg de stappen om je te verifiëren.

Geld overmaken naar Brazilië met Wise

1: Kies hoeveel geld je wilt overmaken en naar welk land. Vul de gegevens van de ontvanger in, zoals zijn of haar volledige naam, bankrekeningnummer, bankcode, belastingnummer en telefoonnummer.

2: Kies hoe je wilt betalen voor je overboeking: met Pix, bankoverschrijving of kaart. Je kunt tot 1 miljoen BRL per overboeking versturen met Pix of bankoverschrijving, of tot 10.000 BRL per dag en 20.000 BRL per 7 dagen met kaart.

3: Bevestig je overboeking en volg de instructies om het geld naar Wise te sturen. Zodra Wise je geld ontvangt en omzet, duurt het meestal 1 werkdag om aan te komen bij de bankrekening van de ontvanger.

Stappenplan om geld over te maken via de Wise app

Stap 1: Voer het bedrag in dat je wilt verzenden

Schermafbeelding tijdens geld overmaken via de App van Wise

Stap 2: Vergelijk met andere aanbieders

Schermafbeelding tijdens geld overmaken via de App van Wise

Stap 3: Selecteer ontvanger of voeg toe aan adresboek

Schermafbeelding tijdens geld overmaken via de App van Wise

Stap 4: Controleer de gegevens

Schermafbeelding tijdens geld overmaken via de App van Wise

Stap 5: Laatste check of alles goed is

Schermafbeelding tijdens geld overmaken via de App van Wise

Stap 6: Kies uit de betaalmogelijkheden

Schermafbeelding tijdens geld overmaken via de App van Wise

Wat kun je nog meer met Wise?

Geld vasthouden en omzetten in meer dan 50 valuta’s in je account, en ze direct uitgeven met je Wise-debetkaart als je online winkelt of reist.

Gratis betaald worden vanuit het buitenland met lokale bankgegevens van belangrijke valuta’s, zoals euro’s, dollars, ponden en meer.

Geld besparen op bankkosten en wisselkoersen als je geld overmaakt of ontvangt in verschillende valuta’s.

De status van je overboekingen controleren en annuleren met de Wise-app op je iPhone, iPad of Android-apparaat.

Wise is een internationale rekening zonder grenzen. Het is gemaakt voor de wereld en gebouwd om je geld en tijd te besparen, zodat je meer kunt doen van de dingen waar je van houdt

Als je via een link in deze review van Wise een account aanmaakt en geld verstuurd dan krijgen wij daar een vergoeding voor.

Je kunt zelf ook mensen uitnodigen via Wise en daar een vergoeding voor krijgen.

Kijk op de website van Wise voor meer informatie

Nog meer informatie over Brazilië

Geld overmaken naar Brazilië

In Brazilië betaal je met de Braziliaanse real

Brazilië grenst aan 10 landen in Zuid-Amerika

Braziliaanse televisie kijken in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023