Startpakket Fortaleza Brazilië met Tui.nl vanaf 463 euro -
Startpakket Fortaleza Brazilië met Tui.nl vanaf 463 euro

Startpakket Fortaleza Brazilië met Tui.nl vanaf 463 euro

Een rondreis maken vanuit Fortaleza

Helaas is het niet meer mogelijk om een startpakket via TUI.nl te kopen sinds de uitbraak van de Corona pandemie. TUI.nl heeft alle vakanties naar Brazilië geannuleerd vanwege de reisbeperkingen.

Maar dat betekent niet dat u niet meer naar Fortaleza kunt reizen. U kunt nog steeds zelf uw vlucht boeken, maar dan moet u wel rekening houden met een overstap. U bent ook niet gebonden aan KLM, want er zijn andere luchtvaartmaatschappijen die naar Fortaleza vliegen.

Wij raden u aan om ons bericht Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië te bekijken op onze website. Daar vindt u handige informatie en adviezen om uw reis te plannen. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zodra TUI.nl weer reizen naar Brazilië gaat aanbieden, zullen wij dat ook op onze website vermelden.

Voorgestelde route en planning

Je kunt de route naar wens aanpassen, maar dit is een route die wij destijds zelf hebben gedaan. Je kunt natuurlijk ook de planning uitbreiden met een paar dagen.

Dag 1: Aankomst in Fortaleza
Dag 2: Fortaleza
Dag 3: Fortaleza - Barra Grande (444 km)
Dag 4: Barra Grande
Dag 5: Barra Grande - Jericoacoara (184 km)
Dag 6: Jericoacoara
Dag 7: Jericoacoara - Cumbuco (273 km)
Dag 8: Cumbuco
Dag 9: Cumbuco - Fortaleza (28 km)
Dag 10: Vertrek uit Fortaleza

Onderstaand vindt je een overzicht van de bestemmingen die je tijdens de route kunt bezoeken

Jericoacoara

Fortaleza

Cumbuco

Barra Grande

15 Replies to “Startpakket Fortaleza Brazilië met Tui.nl vanaf 463 euro”

  1. Hallo Manon, wat een leuk idee. Ik ga daar eens over nadenken. Je kunt natuurlijk zoveel uitgeven als je wilt, maar een kleine inschatting maken kan zeker wel een goede aanvulling zijn. Bedankt voor het delen van je tip!

 1. Wat mij hierin aanspreekt is dat je zelf niet meer van alles hoeft te bedenken, of research voor hoeft te doen. Dat lijkt me heerlijk aan zo’n kant en klaar pakket. Je kunt gewoon gaan! En de prijs is inderdaad prima te doen.

  1. Kan natuurlijk niet in iemand zijn portemonnee kijken, maar gun het toch wel iedereen om een keer te gaan. Het aanbod wordt ook steeds groter dus misschien gaan de prijzen nog wel wat meer omlaag en kunnen nog meer mensen er gebruik van maken 🙂 Bedankt voor je reactie Nicole

  1. Het is zeker wel een interessante deal, want normaal ben je alleen voor een vliegticket al duurder uit. Bedankt voor je reactie 🙂

  1. Gun het jezelf Mandy 😉 Het is een hele mooie reis en Brazilië is echt een prachtig land. Natuurlijk heeft het ook wel mindere kanten, maar langs de Noordoostkust van Brazilië kom je echt prachtige plekjes tegen 🙂 Bedankt voor je reactie Mandy

 2. Die ‘pousada Paraíso Da Barra’ ziet er gaaf uit zeg! Op de een of andere manier is Brazilië nooit in mij opgekomen als land om naartoe op vakantie te gaan. Ik vermoed dat ik meer van de Aziatische landen ben (al ben ik nog nooit – raar – in Thailand geweest). Indonesië (of course), Maleisië, Singapore, Hong Kong. Ik vond het fantastisch.
  Zoals je het beschrijft is het een hele leuke (rond)reis, al lijkt het mij best kort gezien de vlieguren heen en terug. Of valt dat wel mee?

  1. Het is wel een stukje vliegen ja, maar je krijgt er ook weer wat voor terug. Een eerste dag en laatste dag ben je toch al vaak kwijt aan het reizen. Snap wel dat het een belangrijke overweging kan zijn om wel of niet te gaan. Ik zou persoonlijk ook de voorkeur hebben om langer te gaan. Pousada Paraíso da Barra is een prachtige Pousada. Je ziet ze heel veel in Brazilië, maar tot nu toe zeker één van de mooiste die we bezocht hebben. Bedankt voor je leuke reactie Rory

  1. Brazilië wordt steeds populairder als vakantieland. Wie weet komt het nog een keer op je pad! We denken graag met je mee als het zo ver is 🙂 Bedankt voor je reactie Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023