Vijf Braziliaanse series die je op Netflix kunt bekijken -
Vijf Braziliaanse series die je op Netflix kunt bekijken

Vijf Braziliaanse series die je op Netflix kunt bekijken

Braziliaanse series via Netflix

Je kunt in Nederland, bijvoorbeeld via Netflix, best veel leuke Braziliaanse series en Braziliaanse films bekijken. Welke Braziliaanse series of Braziliaanse films heb jij al via Netflix gekeken?

Onderstaand een overzicht met vijf kijktips:

O Mecanismo

Een weergave van het onderzoek naar beschuldigingen van corruptie bij staatsbedrijven, bouwbedrijven en de Olie-industrie in Brazilië. Een leuke serie om te zien als je geïnteresseerd bent in het land Brazilië.

Irmandade (broederschap)

Christina is een eerlijke advocaat, maar komt uiteindelijk toch behoorlijk in de problemen. Haar broer is leider van de broederschap en zit in de gevangenis. Op zich wel een leuke serie met een boeiend verhaal, maar vooral goed als je Portugese scheldwoorden wil leren.

Bom Dia Verônica

Verônica kan een seriemoordenaar niet loslaten en blijft strijden voor gerechtigheid in een ingewikkeld systeem met veel slachtoffers.

Operações Especiais

Deze film gaat over politieagenten in Rio de Janeiro. Zij opereren in de probleemwijken (Favela's) en stuiten op veel weerstand, corruptie en achterdocht.

Nada a Perder

De serie Nada a Perder gaat over de controversiële Braziliaanse evangelische leider en zakentycoon Edir Macedo. Hij is de oprichter van de Universele kerk van het koninkrijk van God. De kerk heeft miljoenen leden/volgers over de hele wereld.

Meer informatie over Brazilië

Braziliaanse televisie kijken in Nederland

Braziliaanse radio luisteren in Nederland

Geld versturen naar Brazilië

Geld versturen via Wise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: