Reistijd met vliegtuig van Amsterdam naar Brazilië -
Reistijd met vliegtuig van Amsterdam naar Brazilië

Reistijd met vliegtuig van Amsterdam naar Brazilië

Rechtstreeks naar Brazilië vliegen met KLM: dit zijn je opties

Brazilië is een prachtig land dat je alleen per vliegtuig kunt bereiken. Vanuit Amsterdam kun je met KLM rechtstreeks naar São Paulo of Rio de Janeiro vliegen. Dit zijn de enige directe vluchten naar Brazilië op dit moment, want de route naar Fortaleza is gestopt vanwege de Corona pandemie destijds.

We hopen dat deze route snel weer wordt hervat en zullen dat dan op de website aankondigen.

Als je liever niet met KLM naar Brazilië reist, zijn er ook andere opties. Bekijk hiervoor het artikel: Wat is de beste manier om naar Brazilië te reizen?

KLM vliegt elke dag naar Rio de Janeiro

KLM vliegt elke dag vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) naar Rio de Janeiro (RIO). De vlucht vertrekt elke dag uit Amsterdam om 10.00 uur Nederlandse tijd en vliegt dan rechtstreek, in 12 uur, naar Rio de Janeiro en komt daar aan om 17.00 uur lokale tijd.

In het bericht Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië helpen wij je graag met het vinden van goedkope vliegtickets naar Brazilië.

KLM vliegt elke dag naar São Paulo

KLM vliegt elke dag vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) naar São Paulo (SAO). De vlucht vertrekt elke dag uit Amsterdam om 21:30 uur Nederlandse tijd en vliegt dan rechtstreek, in 12,5 uur, naar São Paulo en komt daar aan om 05:45 uur lokale tijd.

In het bericht Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië helpen wij je graag met het vinden van goedkope vliegtickets naar Brazilië.

Hoeveel kost een vliegticket naar Brazilië?

Een reis naar Brazilië is niet goedkoop. Je betaalt al snel tussen de 600 en 800 euro voor een vliegticket per persoon. Maar soms kun je een koopje vinden als je geluk hebt.

Het is verstandig om ruim van tevoren te boeken, maar de beste tip is om verder te lezen in dit bericht: Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië.

 

Op zoek naar mooie bestemmingen in Brazilië?

Recife

Rio de Janeiro

Brasilia

Pipa

Jericoacoara

Fortaleza

Paraty

Ouro Preto

Curitiba

Teresina

São Paulo

Cumbuco

Lençóis Maranhenses

Iguazu

Parnaíba

Caldas Novas

Pirenópolis

Natal

2 Replies to “Reistijd met vliegtuig van Amsterdam naar Brazilië”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023