Wat is de beste manier om naar Brazilië te reizen? -
Wat is de beste manier om naar Brazilië te reizen?

Wat is de beste manier om naar Brazilië te reizen?

Hoe reis je naar Brazilië vanuit Nederland

Er zijn verschillende manieren om naar Brazilië te reizen. Het meest gebruikelijk is met het vliegtuig. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al aan het reizen bent in Zuid-Amerika en dat je bijvoorbeeld per openbaar vervoer of huurauto het land binnenkomt. Let wel op dat veel verhuurbedrijven geen toestemming geven om naar een ander land te rijden.

In dit artikel wordt er gefocust op het reizen vanaf Nederland naar Brazilië.

Op reis naar Brazilië is een bijzondere ervaring. Het is een redelijk lange reis en je komt in een compleet ander continent terecht. De mensen zijn anders, het weer is anders, het eten is anders. Allemaal nieuwe ervaringen. De meeste mensen plannen hun reis naar Brazilië al ruim van te voren en dat begint natuurlijk bij het boeken van een vliegticket.

Vliegen vanaf Amsterdam naar Brazilië

Als je vanaf Amsterdam naar Brazilië wilt vliegen dan kun je rechtstreeks vliegen met KLM naar de steden São Paulo en Rio de Janeiro. Voor de Corona waren er meer mogelijkheden om rechtstreeks naar Brazilië te vliegen vanaf Amsterdam, maar dit is helaas niet meer zo op dit moment. Mocht dit in de toekomst veranderen dan zullen wij dit vermelden op de website.

Mocht je toch via KLM naar São Paulo of Rio de Janeiro willen vliegen dan ben je ongeveer 11,5 uur onderweg. Als je het niet erg vindt om via een ander land te vliegen dan zou je kunnen overwegen om een overstap te maken. Je hebt dan veel meer keuze en het kan ook schelen in de prijs van je ticket. Het nadeel is natuurlijk dat je langer onderweg bent

Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die naar Brazilië vliegen. Je vliegt dan vanaf Amsterdam naar bijvoorbeeld een ander land en dan stap je over naar een bestemming in Brazilië.

Luchtvaartmaatschappijen die met een tussenstop vanuit Nederland naar Brazilië vliegen zijn bijvoorbeeld TAP Air Portugal (via Lissabon)LATAM Airlines (via Buenos Aires)Lufthansa (via Frankfurt)SWISS (via Zurich)Air France (via Parijs) of Alitalia (via Rome).

De prijzen variëren per maatschappij, per periode en per dag dat je boekt. Het is heel moeilijk om te bepalen wanneer de prijzen het laagst zijn.

Ons advies is om het bericht Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië te lezen, want in dit bericht delen wij onze tips en ervaringen voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Brazilië.

Nog meer tips voor het reizen naar Brazilië

Tips voor het huren van een auto in Brazilië

Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië

Tips voor het reizen met de taxi in Brazilië

Tips voor het rondreizen in Brazilië

Geld besparen voor en tijdens je reis naar Brazilië

Tips voor het reizen met Uber in Brazilië

Op zoek naar andere mooie bestemmingen in Brazilië?

Recife

Rio de Janeiro

Brasilia

Pipa

Jericoacoara

Fortaleza

Paraty

Ouro Preto

Curitiba

Teresina

São Paulo

Cumbuco

Lençóis Maranhenses

Iguazu

Parnaíba

Caldas Novas

Pirenópolis

Natal

One Reply to “Wat is de beste manier om naar Brazilië te reizen?”

  1. Wij vlogen met Iberia naar Brazilië. Dat kan ik iedereen van harte afraden. Krappe zitplekken, veel vertraging, en overstappen in Spanje maakt de reis eigenlijk ook niet efficienter. Goedkoop was wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023