Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl -
Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

Op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

Beste Brazilië reiziger,

Vanwege de corona pandemie heeft vakantiediscounter.nl besloten om geen reizen naar Brazilië meer aan te bieden tot nader order. Op dit moment kunnen we nog niet aangeven wanneer zij weer reizen naar Brazilië zullen aanbieden.  Zodra vakantiediscounter.nl weer reizen naar Brazilië aanbiedt, zullen wij dit vermelden op onze website. Houd deze dus goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Gelukkig zijn er nog genoeg andere manieren om zelf een reis naar Brazilië te organiseren. De website mijnbrazilie.nl biedt voldoende informatie om dit zelfstandig te regelen en te organiseren. Hieronder een aantal tips voor het reizen naar Brazilië en een overzicht van een aantal geweldige bestemmingen die je kunt bezoeken.

Tips voor het reizen naar Brazilië

Tips voor het huren van een auto in Brazilië

Tips voor goedkope vliegtickets naar Brazilië

Tips voor het reizen met de taxi in Brazilië

Tips voor het rondreizen in Brazilië

Wat is de beste manier om naar Brazilië te reizen?

Tips voor het reizen met Uber in Brazilië

Op zoek naar andere mooie bestemmingen in Brazilië?

Recife

Rio de Janeiro

Brasilia

Pipa

Jericoacoara

Fortaleza

Paraty

Ouro Preto

Curitiba

Teresina

São Paulo

Cumbuco

Lençóis Maranhenses

Iguazu

Parnaíba

Caldas Novas

Pirenópolis

Natal

27 Replies to “Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl”

 1. Brazilië is voor mij echt een onbekend terrein. De steden hebben wel plaatsnamen die mij bijblijven dus dat is goed. Ik ben erg benieuwd hoe het eruit ziet dus ik ga nog even Google’n.

  1. Die grote bekende steden zou ik juist niet bezoeken, maar lekker langs de kleine plaatsjes gaan. Daar ontdek je echt eens stukje Braziliaanse cultuur. Echt heerlijk!

  1. Klopt! De prijzen worden steeds beter! Als je zover bent dan adviseren we je met plezier! Bedankt voor je reactie Janet

 2. Voor dat soort prijzen is het zeker een overweging waard! Ik dacht altijd dat een reisje naar Brazilië een stuk duurder was, maar dit is prima te doen.

  1. Helaas nog niet voor iedereen, maar het klopt wel! De prijzen worden steeds aantrekkelijker. Ik gun het iedereen om een keer te genieten van het prachtige land Brazilië

 3. Wat handig dat Vakantiediscounter van die acties heeft waardoor je nu goedkoper heen kan. Brazilie staat niet in de top van mn denkbeeldige bucketlist, maar het lijkt me wel een prachtig land om eens te bezoeken!

  1. Dat komt vast nog wel een keer Marcelina! Wij gaan ons best doen om je te overtuigen met onze verhalen en dan komt het vast wel goed 😉

 4. ik weet niet of het betaalbaar is, als dat alleen de vliegreis is, vind ik het nog steeds een prijzige vakantie voor 9 dagen ( effectief waarschijnlijk 7 ) Maar oke ik en het nichtje van Dagobert Duck…

  1. Nee, dat is inclusief een vliegticket. Je hebt wel een punt dat 9 dagen al snel 7 dagen wordt, omdat je ook moet reizen, maar dat heb je eigenlijk wel met alle vakantieaanbiedingen 🙂

 5. Fijn dat reizen aar Brazilie nu ook betaalbaar is, het is misschien niet meteen mijn eerste doel om naar toe te gaan, maar het is een land die je toch eigenlijk eens gezien moet hebben.

 6. Tegenwoordig kan je heel veel reizen goedkoop vinden. Naar Brazilië zou ik ook nog wel een keer willen maar eerst even meer vrije dagen proberen bij elkaar te werken haha!

  1. Erg he! De vakantiedagen zijn altijd zo maar weer op! Misschien in de winter een weekje? Brazilië is ook een uitstekend plek voor een winterzonvakantie

  1. Hoi Sabine, bedankt voor je reactie. Ik begrijp dat je wel vaker eens op de website van vakantiediscounter kijkt? Waar kijk je zoal naar? Wat vindt je nog meer leuke bestemmingen?

  1. Ja, de prijzen en mogelijkheden zijn bij de vakantiediscounter erg goed! Hoop dat je er nog eens aan toe komt om daar heen te gaan! Bedankt voor je reactie Cynthia!

 7. Is dat de prijs inclusief vlucht ?!? Nee toch? Pipa klinkt als een heel fijn plekje. Veel zonuren. I love it. Ik ben benieuwd of en wanneer we ooit naar Brazilië gaan. In ieder geval weet ik wel op welke site ik moet kijken om mij voor te bereiden 🙂

  1. Wat lief! Zou een hele eer zijn als iemand dat zou doen! De prijzen zijn daadwerkelijk inclusief de vlucht. We hebben wel eens overwogen om alleen te boeken voor de tickets en dan laten we het hotel wel voor wat het is, maar goed dan moeten we ook nog terug en dan is het weer te duur. Wij hopen en denken dat Brazilië straks ook een hele populaire vakantiebestemming gaat worden omdat het steeds meer betaalbaar wordt. Bedankt voor je reactie Rory

  1. Hoi Caroline, klopt! Vakantiediscounter heeft een ruim aanbod voor mooie plaatsen in Brazilië en de prijzen zijn ook netjes. Tuurlijk mag het altijd goedkoper, maar als je de prijzen van een vliegtickets ziet tegenwoordig dan is dit nog niet eens zo’n gekke prijs!
   Bedankt voor je reactie!

 8. Onbekende plekken voor mij in Brazilië, het is een land waar ik zeker nog wel eens heen zou willen gaan en dan zijn juist deze onbekendere plekken super leuk om te bezoeken.

  1. Klopt Lodi, de onbekende plekken in Brazilië zijn echt geweldig. De trekpleisters zijn ook geweldig, maar de onbekende plekjes geven je net iets meer kijk op de levenswijze en cultuur van de Brazilianen. Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright mijnbrazilie.nl 2018-2023