Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl -
Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

Op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

Op vakantie naar Brazilië wordt steeds gemakkelijker en betaalbaarder. Je kunt bijvoorbeeld voor een redelijke prijs met de vakantiediscounter.nl naar Brazilië op vakantie. Op de website van vakantiediscounter.nl vindt je de meest actuele informatie en prijzen.

Op het moment van schrijven kun je al vanaf 549 euro per persoon voor 9 dagen naar bijvoorbeeld Cumbuco.

Cumbuco

In het noordoosten van Brazilië aan de kust vindt je het vissersdorp Cumbuco. Cumbuco ligt in de Braziliaanse deelstaat Ceára op ongeveer 50 kilometer  ten noorden van de grote stad Fortaleza.

Cumbuco heeft, net als meerdere mooie plekken in het noorden aan de Braziliaanse kust, een heerlijke wind om te kitesurfen. In combinatie met bijna altijd mooi weer en mooie stranden een heerlijke plek om te zijn. Overdag is het heerlijk op het strand en tegen de avond kun je gezellig eten en drinken in het centrum. Geniet daar van live-muziek, eetkraampjes en de vele terrasjes.

Pipa

Het plaatsje Pipa ligt in het noordoosten van Brazilië aan de kust in de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte. Ten noorden van het plaatsje Pipa ligt de grote stad Natal en ten zuiden de grote stad Recife.

Pipa heeft bijzonder mooie stranden. Deze omgeving is erg populair bij de Brazilianen vanwege de vele uren zon, de prachtige stranden en het bijzondere uitgaansleven.

Ponta Negra & Tibau do Sul

Tussen het mooie plaatsje Pipa en de grote stad Natal vindt je nog twee andere leuke plaatsjes waar je een hotel kunt boeken via de vakantiediscounter. Je kunt daar prachtige hotels boeken aan de kust met uitzicht op de mooie stranden. Je kunt vanaf Ponta Negra en Tibau do Sul ook rustig een dagje kijken in Pipa of een leuke dagtocht maken naar Natal. Informatie over al deze prachtige bestemmingen vindt je hier!

27 Replies to “Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl”

 1. Brazilië is voor mij echt een onbekend terrein. De steden hebben wel plaatsnamen die mij bijblijven dus dat is goed. Ik ben erg benieuwd hoe het eruit ziet dus ik ga nog even Google’n.

  1. Die grote bekende steden zou ik juist niet bezoeken, maar lekker langs de kleine plaatsjes gaan. Daar ontdek je echt eens stukje Braziliaanse cultuur. Echt heerlijk!

  1. Klopt! De prijzen worden steeds beter! Als je zover bent dan adviseren we je met plezier! Bedankt voor je reactie Janet

 2. Voor dat soort prijzen is het zeker een overweging waard! Ik dacht altijd dat een reisje naar Brazilië een stuk duurder was, maar dit is prima te doen.

  1. Helaas nog niet voor iedereen, maar het klopt wel! De prijzen worden steeds aantrekkelijker. Ik gun het iedereen om een keer te genieten van het prachtige land Brazilië

 3. Wat handig dat Vakantiediscounter van die acties heeft waardoor je nu goedkoper heen kan. Brazilie staat niet in de top van mn denkbeeldige bucketlist, maar het lijkt me wel een prachtig land om eens te bezoeken!

  1. Dat komt vast nog wel een keer Marcelina! Wij gaan ons best doen om je te overtuigen met onze verhalen en dan komt het vast wel goed 😉

 4. ik weet niet of het betaalbaar is, als dat alleen de vliegreis is, vind ik het nog steeds een prijzige vakantie voor 9 dagen ( effectief waarschijnlijk 7 ) Maar oke ik en het nichtje van Dagobert Duck…

  1. Nee, dat is inclusief een vliegticket. Je hebt wel een punt dat 9 dagen al snel 7 dagen wordt, omdat je ook moet reizen, maar dat heb je eigenlijk wel met alle vakantieaanbiedingen 🙂

 5. Fijn dat reizen aar Brazilie nu ook betaalbaar is, het is misschien niet meteen mijn eerste doel om naar toe te gaan, maar het is een land die je toch eigenlijk eens gezien moet hebben.

 6. Tegenwoordig kan je heel veel reizen goedkoop vinden. Naar Brazilië zou ik ook nog wel een keer willen maar eerst even meer vrije dagen proberen bij elkaar te werken haha!

  1. Erg he! De vakantiedagen zijn altijd zo maar weer op! Misschien in de winter een weekje? Brazilië is ook een uitstekend plek voor een winterzonvakantie

  1. Hoi Sabine, bedankt voor je reactie. Ik begrijp dat je wel vaker eens op de website van vakantiediscounter kijkt? Waar kijk je zoal naar? Wat vindt je nog meer leuke bestemmingen?

  1. Ja, de prijzen en mogelijkheden zijn bij de vakantiediscounter erg goed! Hoop dat je er nog eens aan toe komt om daar heen te gaan! Bedankt voor je reactie Cynthia!

 7. Is dat de prijs inclusief vlucht ?!? Nee toch? Pipa klinkt als een heel fijn plekje. Veel zonuren. I love it. Ik ben benieuwd of en wanneer we ooit naar Brazilië gaan. In ieder geval weet ik wel op welke site ik moet kijken om mij voor te bereiden 🙂

  1. Wat lief! Zou een hele eer zijn als iemand dat zou doen! De prijzen zijn daadwerkelijk inclusief de vlucht. We hebben wel eens overwogen om alleen te boeken voor de tickets en dan laten we het hotel wel voor wat het is, maar goed dan moeten we ook nog terug en dan is het weer te duur. Wij hopen en denken dat Brazilië straks ook een hele populaire vakantiebestemming gaat worden omdat het steeds meer betaalbaar wordt. Bedankt voor je reactie Rory

  1. Hoi Caroline, klopt! Vakantiediscounter heeft een ruim aanbod voor mooie plaatsen in Brazilië en de prijzen zijn ook netjes. Tuurlijk mag het altijd goedkoper, maar als je de prijzen van een vliegtickets ziet tegenwoordig dan is dit nog niet eens zo’n gekke prijs!
   Bedankt voor je reactie!

 8. Onbekende plekken voor mij in Brazilië, het is een land waar ik zeker nog wel eens heen zou willen gaan en dan zijn juist deze onbekendere plekken super leuk om te bezoeken.

  1. Klopt Lodi, de onbekende plekken in Brazilië zijn echt geweldig. De trekpleisters zijn ook geweldig, maar de onbekende plekjes geven je net iets meer kijk op de levenswijze en cultuur van de Brazilianen. Bedankt voor je reactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: